Forum o anime i mangach
Ok Trzymajcie ^^
No więc niektóry ciągle mnie wypytują <patrzy Na Kamiru> O Rangi i posty No więc proszę to ostatnia wersja
Jeżeli Znajdą tu miejsce jakieś Zmiany To poinformuje Was o Nich ^^''''
Był bym Edwardem gdyby nie to że jestem w Akatsuki .
Ta uwaga o wypytywanie ciągłe była niepotrzebna ,zawstydzilo mnie to ^^
XD
FOCH! Halo, dlaczego Ed jest tak nisko? W ogóle dlaczego najważniejszymi postaciami są kmioty z Naruto?! A może jednak niech będzie jakaś spawiedliwość i równowaga co? A nie ciągłe wywyższanie 'Naruto'
No dobra to piszcie co i gdzie ma być tylko z umiarem a ja dałem Edzia Tak nisko poniewarz Grupa społeczna forum (dziewczęca) chciała by go jak najszybciej mieć koło Avka ^^''' (Elune i ty fochowata
<joke>)
Proszę głosujcie A Gaara to nie tylko moja sprawa ale też wasza ^^''
P.S. Gaara czekam na sygny ^^'
Mi rangi pasują , a jak ktoś ma pomysł na nową rangę niech nam powie , możliwe że taką zrobimy
Nie sądze że rangi są sprawa admina bo w końcu to forum jest tworzone dla użytkowników, nie? więc z ich zdaniem powinniście się zapoznać, Adminie i drodzy Moderatorzy
A co do rang to proponowałabym może Mustanga i Izumi (ważne postaci z FMA) albo chociaż koszmarną Winry x3" Albo możę jakieś postacie z Saiyuki?... (w końcu Sanzo jest nawet w rysie tytułowym ^^)
Dobrze z FMA postacie da sie załatwić , wiec mozliwe że powstana takie rangi ( uzgodnie z Shika)
Dobra, ja się nie domagam idealnej równości, ale róności mniej więcej równej
Tzn. żeby nie było aż tak dużej dominacji Naruto chociaz rozumiem, że akurat większość tego forum interesuje się akurat tym anime/mangą ^^"
Dawaj tego screena , co się obijasz XD