Forum o anime i mangach
Piszcie co was najbardziej rozśmieszyło ^^
Mnie Akurat Same Odcinki nie śmieszą Lecz fanflashe Lub Jakieś Ciekawe AMV-ki ^ ^
Wpiszcie Sobie na YouTubie Naruto Fanflash
Miłe Pokłady śmiechu Gwarantowane
Oj wiele żeczy jak się zastanowie to napisze kilka
właśnie jeszcze doszło coś xD Mianowicie xD 32 Episode Naruto Shippuudena Gdy Gai wziął Kakashiego na barana xD i Gdy Rock lee pomyślał że to trening Nastawił się i powiedział : Neji A on na to : FORGOT IT !!!! boskie xD Lub Gdy Deidara zaczął dusić Tobiego Nogami za to że się z niego naśmiewa że rąk niema xD ><
Moment?... Hmmm uważam że zabawny był cały odc 13 FMA - 'Flame vs Fullmetal' (o ile dobrze pamiętam xD") i odcinek kiedy wojskowi szukali Havocowi narzeczonej i musiał spotkać się z siostrą Armstronga, której ideałem był jednak jej 'cudowny' braciszek xD
Dla mnie zabawne były po pierwsze odcinek gdzie Team 7 chciało poznac tważ Kakashiego , odcinek kiedy Konohamaru wpadł na Tsunade ( cycuszki ^^) niestety tylko w japońskiej wersji ta scena występuje , i scenka gdy Gai wlókł sie z Kakashim i wzioł go na plecy i wycią dzidę , a potem jak Lee prosił Nejego na place
z episode 32 shippudena , no i na koniec z 33 shippudena gdy Gai powiedział Lee że był trzeci bo Kakashi był drugi no i twarz Kakashiego wtedy
A no i z episode 32 sceny z Tobim jak pierścionek Sasoriego zgóbił i jak w lesie z zetsu znaleźli rączke Deidary ( duszenie Tobiego Deidara: Zabije cie !!!! ^^)