Forum o anime i mangach
Urodziny: 3 Lipca
Wioska: Konoha-Gakure
Ranga: Genin
Grupa krwi: 0
Wzrost: 160.1 cm
Waga: 46.8 kg
Ograniczenia więzów krwi: Byakugan
Specjalne techniki: Jyuken, Hakkeshou: Kaiten, Harichakra, Hakke Hyakunijuuhachishou, Hakke Kuushou, Hakke Rokujuuyonshou
Bez Byakugana nie byłby w stanie wykonać większości swoich technik Jak na swółj wiek mógłby być porównywany Do Kakashiego Lecz tak jak napisałem wcześniej prawie wszystie jego techniki są połączone z Byakugan
Geniusz , ale wydaje mi się że bez Byakugana był by nie za dobry , ale takie żeczy można mówić o każdym kto ma keken genkai
Tak wogóle to bardzo go lubie ma bardzo fajne jutsu i podoba mi sie jego wygląd w shippudenie (jest tam już joninem przecież )
Nedzia!!! <3 Moja ulubiona postać z Naruto ^^ Chłodny, chamski, z wielką mocą i... długimi włosami ^^ mrrrau ^.^ Moja edukacja świata 'Naruto' szybko się skończyła, więc nie wiem jak później zachowywal się Nedzia, ale dopóki czytałam/oglądałam to podobała mi się jego tajemniczość i chłodne podejście do życia ^^ (i nie sądzę, żeby miał on 13 lat kiedy Naruto mial 15 więc, może pan Admin to poprawi? >3)
Neji ma tez fajny wpływ na innych np. na Lee który chciał mu dorównać mocą ^^ Do tego przez ta swoją obojętność do świata i ludzi jest taki... interesujący ^^