Forum o anime i mangach
Yakushi Kabuto
Grupa Krwi:AB
Urodzony:Luty 29
Nauczyciel:Orochimaru(opiekun)
Tajemniczy osobnik, w dzieciństwie został przyniesiony do wioski Liścia po walce z wrogiem. Został wychowany przez grupę medyków, lecz nikt nie podejrzewał, że od początku był szpiegem. Kabuto oblał egzamin na Chuuina 6 razy. Obecnie jest "prawą" ręką Orochimaru, jest geninem ale jego siła i inteligencja jest porównywalna z jouninem. Podczas walki wykorzystuje medyczny typ jutsu.
ten koleś jest koszmarny nienawidzę go....=='' Jako młody dzieciak Był wychowywany przez Najlepszego Medyka w wiosce Dało mu to ogromne możliwości medyczne gdyż podpatrywał i Uczył się na temat tej postaci wiem mało
Bardzo dobry Shinobi , poziomem umiejętnosci doruwnuje Kakashiemu
Traktuje Orochimaru jak ojca , którego nigdy nie poznał .
No wiesz Oro dla Kabuto jak i dla Kimmimaro jest jak Bóg , dla kogo Kimmi oddał swe życie , dla idei Oro który chciał wchłonąc Sasuke ( Błagam Kamiru... nie robimy tutaj Filerów powinieneś to wiedzieć, ktoś może się obrazić xD teraz zabieram ci Moda... (joke of corse xD) ) , a Kabuto robi to samo , poświęca siebie dla idei Oro
Edit B Shika (tak ja..= =')
No nie wiem , wydaje mi sie że oni traktowali go jak ojca lub mistrza cos w tym stylu ^^
Kabuto fajny jeeeest xD Oprócz tego że jego imię kojarzy się z pokemonem (xD") to fajnie wygląda ^^ Wielkim szokiem było dla mnie jak nagle taki miły, pomocny kolega uciśnionych geniniów okazał się głównym szpiegiem 'tego złego' ale to właśnie było ciekawe x3
O kurczę, strrraszne.. = = To chociaz był jakiś przełomowy, zaskakujący moment a nie jakieś mydliny z wyidealizowaną postacią i bardzo dobrze, że chociaż on nie okazał się 'bezbarwny'