Forum o anime i mangach
Scar - Ishbalczyk, którego prawdziwe imię nie jest znane. Pała nienawiścią do Państwowych Alchemików, którzy w czasie wojny wymordowali prawie cały jego naród (w tym jego braciszka). Od tamtej pory zabija Państwowych Alchemików. Do tego celu używa ręki otrzymanej od umierającego brata (bleh xD). Mimo że jest poszukiwany listem gończym, to z powodu szybkości (potrafi uchylić się nawet przed pędzącą kulą) nikomu nie udało się go do tej pory zabić.
Chwila , chwila , a wiem który!!!!
No też go nie lubie on ma nie pokolej pod sufitem , jak dla mnie 9renka brata , zabijać nią nie tylko bleh , top chore jest)
Ja nie wiem jakieś dziecko wojny i rozpaczy z niego chyba XD
On wcale ni zwariował sam tylko przez swojego brata, który chciał stworzyć kamień filozoficzny... A państwowych zabija właśnie przez tamte wspomnienie masakry w Ishbal, ja się facetowi nie dziwię, że jest 'lekko' wkurzony.. x3"
Odezwał się Potwór a Scar miał powód - no weźcie na przykład Kimbleya który wywalał w powietrze wszystko co się rusza... Czy nie chcielibyście takiego rozwalic na miejscu Scara? = =
Śmierć chimery? Ja uważam, że własnie dobrze zrobił zabijając Ninę, bo co to by było za życie pod postacią chimery? Wszyscy by się jej bali, nie miałaby żadnego oparcia, zwłaszcza, że jej ojciec też został zabity.
No własnie. Zobacz, jakby biedna miała przerąbane życie... Zresztą, gdyby nie Scar ją zabił, to zrobiłby to na pewno ktos inny, uważając, że ta chimera jest dziełem złych mocy
pewnie Lub też myśląc że to jakieś dziecko szatana bądź diabła ^^' cienko... Ale nie wiadomo co by się stało gdyby Al nie powstrzymał Eda przez rozłączeniem Himery z powrotem.. może by żyła...tego się już nigdy nie dowiemy ;( xD